Fysiotherapie & herstel

Fysiotherapie & herstel

logo_SdJ_2.jpg

 

De Jong Fysiotherapie
Trainers doen er alles aan om de jeugdleden van voetbalvereniging Blauw Geel ’55 op een goede manier te coachen. Toch loop je als trainer of ouder soms tegen blessureproblemen aan, waarvoor je niet de juiste oplossing weet. Wij zijn partner van Blauw Geel ' 55 en in onze praktijk, zelfstandig gevestigd in Tesqua Health & Racketcentre, kunnen Blauw Geel’55 leden terecht met al hun vragen en problemen op het gebied van (sport)blessures.

www.dejongfysio.com

https://www.youtube.com/watch?v=Uj1Wvk6qNTk&feature=youtu.be

Wat kunnen wij voor leden (jeugd & senioren) van Blauw Geel '55 betekenen?
Wij hebben de laatste jaren als praktijk samenwerking met verschillende amateurverenigingen uit de regio. Dit houdt in dat alle leden van die verenigingen bij ons terecht kunnen voor behandeling van sportblessures.

Sportmedisch spreekuur
Alle spelers van Blauw Geel ’55 kunnen gebruik maken van het gratis sportmedisch spreekuur op maandag van 19.15 – 19.45 uur. Tijdens dit spreekuur wordt de klacht onderzocht door een van onze fysiotherapeuten en wordt er advies gegeven. Voor dit sportmedisch spreekuur hoef je geen afspraak te maken, het kan wel zijn dat je even moet wachten. Mocht verdere therapie noodzakelijk of wenselijk zijn, dan is dit mogelijk bij onze praktijk, echter behandelingen worden niet ter plekke gegeven.

Sportfysiotherapie
De Jong Fysiotherapie helpt als (jeugd)spelers een blessure hebben of overtraind zijn. Jeugdspelers willen zo snel mogelijk weer aan de slag. Desnoods met een alternatief trainingsschema, maar ze willen blijven sporten als dat kan en de conditie behouden.

Welke klachten?

 • Sportblessures
 • Andere klachten waardoor er niet meer gesport kan worden
 • Blessurepreventie advies
 • Advies in uw keuze voor een bepaalde sport, beste aanpak, materiaal, voeding, kleding en schoeisel
 • Sportmedische begeleiding van trainingsprogramma's en prestatieverbetering (FMS)

 

Blessurelijn
De Jong Fysiotherapie biedt een gratis Blessurelijn aan. Als een sporter een blessure heeft opgelopen tijdens training of in het weekend, kan men direct de Blessurelijn 0318-830 311 bellen en advies krijgen over de behandeling van de blessure. En indien nodig wordt er direct een afspraak gemaakt. *

Nog even op een rijtje:
Fysiotherapiepraktijk De Jong Fysiotherapie:

 • Specialisten in het behandelen van sport-, voetbalblessures
 • Preventief advies, voorlichting en begeleiding om herhaling van klachten te voorkomen
 • Gevestigd in een multifunctioneel sportcentre inclusief therapiebad van 30 graden
 • Gratis sport spreekuur op maandag van 19.15-19.45 uur bij Blauw Geel ’55 verzorgingsruimte
 • Gegarandeerde 1e afspraak voor sporters binnen 48 uur op de praktijk
 • Praktijk is 7 dagen per week geopend
 • Behandeling mogelijk in avonduren en weekend

 

*Er is geen verwijzing van de huisarts nodig om een afspraak te maken. Wanneer de speler (ouder van de speler) een aanvullende verzekering heeft worden de behandelingen door de zorgverzekeraar vergoedt.Je hoeft geen lid te zijn van Tesqua om van onze fysiotherapie diensten gebruik te maken.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!