Home

Home

Leuke samenwerking MO15-1, VROUWEN 1 & 2

17 mei 21:15  Vorige week woensdag hebben de meiden van MO15 kennis gemaakt met de seniorentak van onze vrouwenafdeling. Onder leiding van vrouwen 1 trainsters Patricia en Annet, trainer Rijan van vrouwen 2 en toppers Wessel en John van MO15-1, werd er een onderling toernooi gespeeld. Een hele leuke en prettige manier om deze jonge meiden te koppelen aan de ervaren vrouwen van het 1ste en het 2e. Het werd dan ook een gezellige (de foto's zeggen genoeg!) en leerzame avond. meer »

53x gelezen

Vrouwen 2 zoekt enthousiaste trainer

17 mei 21:00  Blauw Geel ’55 zoekt voor het seizoen 2022/2023 een enthousiaste trainer/coach (m/v) voor onze vrouwen 2. Het team bestaat uit een mix van meiden/vrouwen tussen de 15 en 30 jaar oud en komen uit in de 5e klasse. meer »

145x gelezen

Winst tegen Otterlo en een geweldige Hollandse Avond!

16 mei 15:00  Wat was het een GE-WEL-DIGE dag afgelopen zaterdag. Het eerste won dikverdiend van koploper Otterlo en door de resultaten op de andere velden kon de Hollandse Avond beginnen. De eerste drankjes waren natuurlijk al genuttigd tijdens de wedstrijd en ook de stokbroodjes Mixed Grill gingen er uitstekend in. De muziek werd deze avond wederom verzorgd door DJMelodiesFromMars, oftewel Marcel Heddema. Van 18.30 tot 19.30 ging het buiten los met niemand minder dan volkszanger Rene van Duijn. Heerlijke Hollandse knallers werden volop meegezongen. Vanzelfsprekend kon onze eigen volkszanger Sanno Fluit niet achterblijven! meer »

239x gelezen

Pupil van de week - Boris van Driesten

12 mei 21:00  De laatste thuiswedstrijd van de maand april was tegen het sterke VVOP. Hoewel er flink tegenstand werd geboden, kwam onze mannen toch net tekort. Een 0-1 verlies. Pupil van de week bij deze wedstrijd was Boris van Driesten!meer »

90x gelezen

Zaterdag 25 juni - Vrijwilligersavond

11 mei 12:00  Beste vrijwilliger van vv Blauw Geel’ 55, Met veel plezier nodigen wij alle vrijwilligers, samen met hun partner, uit voor een gezellige vrijwilligersavond! Deze avond is bedoeld om jullie allemaal te bedanken voor jullie tijd, steun en inzet voor onze vereniging. meer »

91x gelezen

Vrijwilliger van de maand mei - Etienne ten Böhmer

9 mei 22:15  De maand mei is aangebroken en dat betekent dat we alweer richting het einde van het seizoen kruipen. Het eerste elftal vecht nog volop om degradatie te ontlopen en ook bij andere elftallen is het ongekend spannend! In combinatie met het aankomende prachtige weer beloven het prachtige weken te worden. Uiteraard ook weer aandacht voor een vrijwilliger en niet zo maar 1...Al ontzettend lang lid van onze vereniging en ontzettend actief. De vrijwilliger van de maand mei is Etienne ten Böhmer.meer »

228x gelezen

Diploma Keepercoach B voor Henk-Jan en Kevin!

5 mei 16:00  Vorig jaar zijn Kevin van der Mark en Henk-Jan Ietswaart gestart met de KNVB cursus Keepercoach B. Deelnemers waren keeperstrainers en coaches van onder andere (Jong) Feyenoord, PSV, Twente/Heracles, Utrecht en dus ook van Blauw Geel '55. Afgelopen week hebben zij hun diploma ontvangen, nadat diverse pogingen tot uitreiking waren mislukt (onder andere door een code rood wegens storm..). meer »

116x gelezen

Pupil van de week - Vince Hendriks

5 mei 15:45  Zaterdag 16 april speelde Blauw Geel '55 een thuiswedstrijd tegen Advendo '57. Een wedstrijd waar we verder niet veel meer over kwijt willen. Des te meer over de pupil van de week: Vince Hendriks!meer »

72x gelezen

Zaterdag 14 mei - Hollandse avond!

5 mei 12:00  Het ene feestje is nog niet geweest en de andere staat alweer op het programma. Wat was het een heerlijk ouderwets #hetmagweerfeestje zaterdag 19 maart. Iedereen ging weer helemaal uit zijn/haar dak en het ging tot in de late uurtjes door. Reden genoeg voor onze activiteitencommissie om meteen door te pakken en het volgende feestje aan te kondigen. Zet de 14e mei dus alvast in je agenda, want dan knallen we door met een Hollandse Avond! meer »

166x gelezen

Reminder - 11 juni Frans van der Hoop toernooi!

2 mei 9:45  Op 11 juni 2022 organiseren we de vierde editie van het Frans van der Hoop familietoernooi. Een week na de laatste speelronde van de reguliere competitie staat dit toernooi weer op het programma. meer »

71x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!