Home - Blauw Geel '55

Home

Home

Team ten Böhmer wint pubquiz Blauw Geel '55

Gisteren, 28 januari 14:45  Het heeft na mei 2019 even geduurd, maar vrijdag 27 januari was het dan zover, de tweede pubquiz bij voetbalvereniging Blauw Geel’55. Na een lang avondje trok Team Etienne ten Böhmer met een geringe voorsprong aan het langste eind. Met Lisanne Berkhof-Hardeman en Henny Jansen achter de jurytafel, schotelde presentator Ron Berkhof de bijna zeventig deelnemers op luchtige wijze een gevarieerd aantal vraagstukken voor. Wisselend van Lokaal tot Sport. Daarnaast was er een audioronde met tien te raden volksliederen. Alle vragen werden via de beeldschermen begeleid door treffend beeldmateriaal.meer »

53x gelezen

Vroegboekactie Clubvoetbaldagen Blauw Geel '55

26 januari 10:15  Beste ouders/verzorgers, In 2023 organiseren wij voor het 6 e jaar op rij de Clubvoetbaldagen voor alle enthousiaste jongens en meiden in de leeftijd van 6 t/m 13 jaar. Drie dagen lang lekker trainen, chillen met je (nieuwe) vrienden en strijden tijdens het toernooi. Een leukere invulling van je zomervakantie kunnen we niet bedenken…meer »

147x gelezen

Extra ALV - Investering voor verduurzaming

12 januari 11:00  Het bestuur roept graag de leden bijeen op 31 januari 19:30 om goedkeuring te krijgen voor een investering voor een verduurzaming van onze kantine.meer »

124x gelezen

Jubilarissen gehuldigd tijdens nieuwjaarsreceptie Blauw Geel ‘55

9 januari 20:15  Afgelopen zaterdagmiddag was er eindelijk weer eens tijd voor onze nieuwjaarsreceptie. Door alle coronaperikelen kon de receptie al twee jaar niet gehouden worden. Traditioneel werd natuurlijk eerst een wedstrijd gespeeld tussen het huidige Blauw Geel ’55 en oud-spelers van de hoofdmacht. Een 8-0 overwinning voor de 'jonkies', maar uiteraard genoten om onze 'oudjes' weer te zien op ons hoofdveld. Na twee jaar geen receptie te hebben kunnen houden, waren er ook heel wat jubilarissen om het in het zonnetje te zetten. Voorzitter Gert van den Berg had voor alle jubilarissen een passend dankwoord beschikbaar.meer »

292x gelezen

Save the date - zaterdag 18 maart feestavond!

5 januari 21:15  Zet zaterdag 18 maart in de agenda, want dan staat er weer een feestavond gepland bij Blauw Geel '55! De avond wordt gevuld met muziek van alle tijden en KARAOKE! Ga dus maar vast oefenen! Meer informatie volgt..meer »

102x gelezen

Rust zacht Jahraino ❤️

23 december 13:15  Onze lieve, dappere strijder heeft helaas zijn oneerlijke strijd verloren. In bijzijn van zijn familie is Jahraino woensdagavond om 20.31 uur overleden. Eerder deze maand samen met zijn broer Janovah nog pupil van de week. Een middag die we nooit meer zullen vergeten. Wij wensen Jo-an, Jeffry en Janovah heel veel kracht en sterkte toe. Rust zacht kleine held! Jij zit voor altijd in ons hart!❤️meer »

224x gelezen

Sponsoren steken Blauw Geel '55 in het nieuw

15 december 20:15  Het zal jullie niet zijn ontgaan. Sinds dit seizoen speelt heel Blauw Geel '55 in een fantastisch nieuw tenue!* Het is mooi om te zien hoe alle elftallen hetzelfde tenue dragen. Het draagt bij aan een herkenbare en professionele uitstraling. Tijdens de thuiswedstrijd tegen Advendo '57 (en sponsormiddag) werden de sponsoren in het zonnetje gezet. HULDE aan onze kledingcommissie en sponsorcommissie die met hun tomeloze inzet die voor elkaar hebben gekregen. Daarnaast ook dank aan onze kledingpartners 11teamsports Ede en Jako. Maar vooral GROTE DANK aan de sponsoren die het mogelijk hebben gemaakt om dit nieuwe tenue te realiseren. Neem vooral even een kijkje op hun website om meer te lezen over wat ze wellicht voor jou kunnen betekenen.. meer »

169x gelezen

Winterstop

14 december 20:45  Aanstaande zaterdag 17 december worden de laatste wedstrijden van dit kalenderjaar gespeeld. Het sportpark is van maandag 19 december tot en met zondag 8 januari gesloten. Vanaf maandag 9 januari starten de trainingen weer en op zaterdag 21 januari worden de eerste competities hervat. meer »

208x gelezen

Nieuw bord Vrienden van Blauw Geel in kantine

8 december 23:30  Heb jij het nieuwe bord van de vrienden van Blauw Geel '55 ook al zien hangen in de gang van de kantine? Er zijn nog een zeer beperkt aantal plekken beschikbaar. Wil je er ook op staan door lid te worden van de Vrienden? meer »

98x gelezen

Fantastisch bedrag voor Prinses Maxima Centrum!

7 december 21:00  Wat was het een bijzondere dag afgelopen zaterdag. Broers Jahraino en Janovah (zoons van onze jeugdtrainer Jeffry (JO12-2) en Jo-An) waren afgelopen zaterdag de pupillen van de week bij de wedstrijd Blauw Geel '55 - ESA. Zoals we eerder al berichten is bij Jahraino (7 jaar oud) al enige tijd geleden een hersentumor gediagnostiseerd en is zijn prognose slecht. De ouders van Jahraino hebben een inzamelingsactie opgezet ten behoeve van het onderzoek naar deze ziekte door het PMC (Prinses Maxima Centrum), hun tweede thuis op dit moment. Speciaal hiervoor werd ook een actie binnen onze vereniging opgezet om met elkaar ook een mooie bijdrage te leveren. Leden, sponsoren, vrijwilligers, iedereen die Blauw Geel '55 een warm hart toedraagt werd betrokken om mee te denken en natuurlijk ook te doneren. meer »

176x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!