Home

Home

Nieuwe sponsor - Condore Bevestigingstechnieken

14 april 21:00  We mogen weer een nieuwe sponsor verwelkomen in onze Blauw Gele familie: Condore Bevestigingstechnieken. Zij zijn, met meer dan 35 jaar ervaring, leverancier van bevestigingsproducten. Met een zowel breed als specialistisch assortiment zijn zij leverancier voor de hele bouwwereld. Naast de standaard producten is de focus daarmee ook gericht op het, samen met de klant, ontwikkelen, testen en leveren van speciale bevestigingen. meer »

44x gelezen

' Jouw eigen tribunestoel' bij Blauw Geel '55

10 april 10:15  Ga er maar eens goed voor zitten! Dat is de bedoeling met deze toffe actie. We gaan onze tribune namelijk voorzien van tribunestoelen. Waarom? Het zit natuurlijk veel beter en is het een fantastisch plaatje met allemaal Blauw & Gele stoelen. Daarnaast draagt het bij aan een (nog) aantrekkelijker en professioneler Sportpark. De tribune biedt plaats aan 158 stoelen. Vanaf hier heb je straks een heerlijke plek en een uitstekend uitzicht op het hoofdveld.meer »

43x gelezen

ALV 13-04-2021 20:00

29 maart 20:30  Beste leden, Een aantal weken geleden is er een digitaal financieel overleg geweest, op deze vergadering is ook gesproken over de ALV. Omdat het er nog niet op lijkt dat er binnenkort verandering plaatsvind omtrent de corona regels en omdat er bij vorige vergadering geen bezwaar was tegen een digitale ALV is besloten de ALV dan ook digitaal te houden. De ALV zal plaatsvinden op 13-04-2021 aanvang 20:00. Wil je hierbij aanwezig zijn, stuur dan een mail naar secretaris@blauwgeel55.nl de uitnodiging volgt daags voor de vergadering (Microsoft Teams).meer »

329x gelezen

Vrijwilliger van de maand maart - Angela Wesselkamp

16 maart 20:45  We zijn alweer aangekomen bij de vrijwilliger van de maand maart. Normaliter is deze maand de start van heerlijke, zonovergoten voetbalmaanden. De laatste fase van alle competities; de spanning van een eventueel kampioenschap of de strijd tegen degradatie, play-off wedstrijden, toernooien, lekker buiten op het terras met een heerlijk biertje of wijntje, gezelligheid alom. Iemand die de gezelligheid van onze vereniging ook enorm mist in deze tijd is de vrijwilliger van de maand maart: Angela Wesselkamp!meer »

318x gelezen

Het bijzondere eerste jaar van Marcel van der Hoop

9 maart 20:45  EDE Marcel van der Hoop ruilde na dertien jaar het trainerschap in voor een functie als technisch manager bij derdeklasser Blauw Geel ’55. Zijn eerste seizoen in die rol bleek direct zeer bijzonder. Foto: Theo Beumer meer »


Arend ten Ham - vrijwilliger van de maand februari

21 februari 20:00  Een aantal dagen geleden verscheen al het bericht over de succesvolle online bijeenkomst van 16 februari waarbij leden werden geïnformeerd over de status van onze vereniging. Het behoudende en zorgvuldige financiële beleid van de afgelopen jaren heeft ervoor gezorgd dat we sterk in onze schoenen staan. Dit is allemaal te danken aan onze trouwe leden, sponsoren en natuurlijk de vrijwilligers. Reden genoeg om weer een vrijwilliger aan u voor te stellen. De vrijwilliger van de maand februari is: Arend ten Ham meer »

443x gelezen

Axi Keukens zoekt een junior verkoper

20 februari 10:30  Ter versterking van het verkoopteam zoekt onze hoofdsponsor Axi Keukens met spoed een junior verkoper (m/v), of een jonge dame/heer die daartoe opgeleid wil worden. Samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor de verkoop van keukens en inbouwapparatuur. meer »

122x gelezen

Succesvolle online informatieavond Blauw Geel ‘55

17 februari 20:15  Op dinsdag 16 februari 2021 heeft het bestuur van Blauw Geel ’55 een groot aantal leden via een online bijeenkomst geïnformeerd over de huidige situatie. Vanwege de coronamaatregelen liggen de competities stil en kunnen seniorenleden vrijwel niet trainen. De leden van Blauw Geel ’55 zijn gelukkig loyaal en blijven de vereniging trouw.meer »

525x gelezen

Artikel Hennie Adams Ede Stad

10 februari 20:15  Nieuwsblad Ede Stad bracht in 2007 en 2008 de serie ‘Heden en Verleden’ uit. Het leven van bekende en minder bekende inwoners van de gemeente Ede stond hierin centraal. In een nieuwe reeks aandacht voor Hennie Adams. Hij maakte in de jaren zestig als talentvolle voetballer deel uit van de progressie bij voetbalvereniging Ede. Inmiddels mag Adams met afstand de meest trouwe aanhanger van Blauw Geel’55 genoemd worden. meer »


Vrijwilliger van de maand januari - Niels de Lange

29 januari 12:00  Een nieuwe maand in een nieuw jaar. Een jaar waarin wij hopen (helaas niet op korte termijn) dat het sportpark weer open gaat, we weer volop kunnen genieten van zaterdagen vol voetbal, we samen weer kunnen genieten van de saamhorigheid en gezelligheid in de kantine. In elk geval wordt het een jaar waarin we, zoals altijd, terug kunnen vallen op onze vrijwilligers. Daarom gaan we natuurlijk verder met het item 'vrijwilliger van de maand'. Het jaar 2021 trappen we af met: Niels de Lange.meer »

451x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!