Home - Blauw Geel '55

Home

Home

Vrijwilliger van de maand mei - Nol van de Wiel

26 mei 15:45  Het seizoen 2022/2023 loopt alweer op zijn einde. De resultaten, mooi en misschien wat minder mooi, stromen binnen. Ook de vrijwilliger van de maand mei is een bijzondere. Uit een echte Blauw Geelfamilie: Nol van de Wiel!meer »

238x gelezen

Blauw Geel JO17-1 is kampioen!

25 mei 13:30  Afgelopen zaterdag, 20 mei 2023, is Blauw Geel JO17-1 kampioen geworden in de 1e klasse! Dat is natuurlijk niet vanzelf gegaan, maar na heel hard werken en met veel vallen en opstaan. Tijd om terug te blikken op het mooie seizoen van de JO17-1! Onder begeleiding van trainers Jeroen Bos en Aron Veldhuizen en teamleider Chris Lems werd in de voorbereiding in 2022 al een basis gelegd voor het seizoen. Diverse oefenwedstrijden gingen verloren en ook de seizoenstart was lastig. In een zware hoofdklasse moesten de mannen opboksen tegen fysiek sterke ploegen zoals SKV, OVC en SML. Geen wonder dat de JO17-1, met voornamelijk eerstejaars, het heel moeilijk had en dat deze wedstrijden ruim werden verloren. Toch bleven de spelers geloven in het proces wat was ingezet, ongeacht de resultaten. Na een kleine nederlaag tegen buurman DTS en een gelijkspel bij VDZ in Arnhem nam het vertrouwen weer wat toe. meer »

180x gelezen

Zaterdag 1 juli - ZESKAMP

22 mei 13:15  Op zaterdag 1 juli 2023 organiseert de activiteitencommissie van Blauw Geel ’55 weer een zeskamp: een topactiviteit voor de jeugd! In maart ontvingen jullie hier al een aankondiging voor via Whats App. Het is inmiddels de negende keer dat deze activiteit georganiseerd wordt. De vorige keren was het een groot succes met steeds meer deelnemers. In 2022 deden er maar liefst 140 kinderen mee!meer »

190x gelezen

Ook dit jaar weer bijdrage teamuitje Vrienden Van

19 mei 13:30  Net als voorgaande seizoenen stellen “De vrienden van Blauw Geel’55” voor ELK team binnen Blauw Geel '55 een leuke bijdrage ter beschikking voor een gezellig teamuitje. Veel teams hebben hier inmiddels al gebruik van gemaakt. Willen jullie dit seizoen nog afsluiten met een geweldig teamuitje? Maak dan gebruik van deze bijdrage. meer »

126x gelezen

Met de bus mee naar uitzwaaiwedstrijd Leeuwinnen

15 mei 22:00  De OranjeLeeuwinnen spelen op zondag 2 juli om 20.45 uur hun laatste wedstrijd in Nederland voordat ze afreizen naar het WK 2023 in Australië en Nieuw-Zeeland. In het stadion van Roda JC is België de tegenstander van de ploeg van bondscoach Andries Jonker. Met de MO15 en MO17 gaan we hier natuurlijk naar toe en ook jij kunt er bij zijn! We hebben namelijk nog een aantal plekken vrij in de bus. We vertrekken rond 17.30 uur richting Kerkrade. meer »

164x gelezen

Pupil van de week - Stan Plessius

10 mei 7:00  In de heerlijke overwinning van zaterdag 22 april tegen vv Veenendaal hadden we natuurlijk een pupil van de week. Dit keer was het moment voor Stan Plessius! Stan is 7 jaar als het aan Stan ligt is de vraag niet of, maar wanneer hij mag spelen in het eerste elftal van Blauw-Geel. Dat is natuurlijk nodig als opmaat naar het ultieme doel: het Nederlands elftal. Stan is rechtsbenig, maar oefent zijn skills vooral ook met links. Stan weet namelijk dat linksbenige spelers zeldzaam zijn. Zijn trainingen bij Blauw Geel zijn niet voldoende, dus hij traint thuis ook met zijn hond Nora. Stan houdt van overzicht, dus ook in het veld. Moet er verdedigd worden of aangevallen? Stan is paraat. meer »

59x gelezen

Zaterdag 10 juni - Frans van der Hoop toernooi

14 april 15:15  YES! We kunnen ons weer inschrijven voor het Frans van der Hoop toernooi. Zaterdag 10 juni vindt de 5e editie van dit geweldige toernooi plaats. Ook dit jaar belooft het weer een fantastische dag te worden inclusief BBQ en feestavond met optredens. meer »

760x gelezen

Vrijwilliger van de maand - Jorian Lammers

7 april 9:45  Het is april en dat betekent dat we een nieuwe 'vrijwilliger van de maand' hebben. In deze terugkerende rubriek zetten we onze vrijwilligers in het zonnetje. We vinden het als vereniging belangrijk om te weten wie onze actieve vrijwilligers zijn. Wat doen ze in het dagelijks leven, wat hun hobby’s zijn, het liefst wat mooie anekdotes en natuurlijk waarom ze het belangrijk vinden om actief te zijn binnen Blauw Geel. Deze maand is het de beurt aan degene die deze rubriek ooit is begonnen (het wordt nu gedaan door Rijan Boon): Jorian Lammersmeer »

433x gelezen

Pupil van de week - Niek Tijssen

6 april 16:15  Ook afgelopen zaterdag bij de thuiswedstrijd tegen WAVV hadden we natuurlijk een Pupil van de Week. Dit keer was Niek Tijssen van de JO8-2 aan de beurt. Niek is 7 jaar en is bij het kampioenenbal begonnen. Dit vond hij erg leuk en wilde daarom blijven voetballen. Hij zit nu in de JO8-2 en speelt vaak in de verdediging. Hij heeft een goede pass en veel inzicht. Niek heeft enorm genoten van deze mooie dag!meer »

69x gelezen

Joël Robben uitgenodigd voor 3 stagetrainingen bij NEC Nijmegen!

6 april 14:30  Tijdens het voetballen was Joël positief opgevallen door een scout van NEC Nijmegen. Hij mocht in de afgelopen weken meedoen met een regio training, een wedstrijd met het regioteam van NEC tegen VV Kesteren J09-J010 en een Champions League toernooi bij Sportcomplex De Eendracht (naast stadion de Goffert) met meer dan 170 kinderen tussen leeftijd 7 t/m 12 jaar. Ook werden er diverse testen met hem afgenomen.meer »

180x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!