Home

Home

Inleveren boekjes Grote Clubactie 30 oktober 2021

Vandaag, 25 oktober 18:00  Het is weer tijd om de boekjes van de Grote Clubactie in te leveren bij Blauw Geel. In het secretariaat staat een doos waarin de verkoopboekjes kunnen worden gedaan. We willen jullie vragen de boekjes uiterlijk zaterdag 30 oktober 2021 in te leveren. De actuele tussenstand is 1.509 verkochte loten! We zijn benieuwd hoeveel loten daar nog bij gaan komen en welke speler en welk team uiteindelijk de meeste loten heeft verkocht.meer »

6x gelezen

Bente van den Berg wint ‘Meneer Pater Bokaal’ keepersdag DTS Ede

22 oktober 12:30  Afgelopen woensdag tijdens de keepersdag bij DTS, met medewerking van de Keepersschool Midden Nederland, heeft Bente van den Berg van Blauw Geel '55 JO10-2 de meneer Paterbokaal gewonnen. Bente heeft deze aanmoedigingsprijs gekregen omdat ze onverstoorbaar, met veel plezier en enthousiasme, enorme stappen heeft gezet om een nog betere keepster te worden. Wij zijn natuurlijk apetrots op haar en onderschrijven de gedachte achter deze prijs volkomen. Bente, gefeliciteerd! 💙💛meer »

56x gelezen

Negen spelers van 5e elftal lopen marathon

19 oktober 20:15  Wat begon als een spontaan hersenspinsel onder een aantal leden van het vijfde elftal van Blauw Geel ’55 in het najaar van 2019, werd de harde realiteit op zondag 17 oktober jongstleden tijdens de 45ste editie van de TCS Amsterdam Marathon. Waar veel spontane ideeën al snel in de kiem worden gesmoord, kreeg dit idee alleen maar meer tractie gaandeweg de lange voorbereiding. Zelfs de tussenkomst van een globale pandemie en daarmee de afgelasting van de geplande marathon in 2020 werd niet gebruikt als excuus en uiteindelijk vertrok Blauw Geel 5 met 9 man sterk richting Amsterdam voor de marathon van 2021.meer »

146x gelezen

Koop een superlot!

19 oktober 13:00  Het eerste SUPERLOT voor de Grote Clubactie werd gekocht door onze trouwe sponsor Frank van de Steeg van De4Zussen. Steun jij met jouw team, vriendengroep of bedrijf ook onze vereniging door het kopen van een superlot?! Een Superlot vertegenwoordigt 50 loten en heeft een waarde van € 150,- waarvan 80% (€ 120,-) naar onze vereniging gaat. Door de aankoop van een Superlot maken wij bovendien kans op € 5.000,- extra voor onze clubkas! meer »

36x gelezen

JO8-2 wint weer en is kampioen

18 oktober 10:15  Hoevelaken kwam op bezoek bij de JO8-2. Een sterk team! JO8-2 was net iets sterker, de wedstrijd eindigde in 5-4. Weer een keer gewonnen, dus! Het was nog aardig koud, zaterdagochtend om half 9. Extra warm aankleden dan maar. En lekker gaan voetballen, dan krijg je het vanzelf warm. In de wedstrijd ging het gelijk op. Kort voor het einde was de stand 4 - 4, maar JO8-2 wist nog een keer te scoren. meer »

81x gelezen

Blauw Geel '55 is op zoek naar nieuwe scheidsrechters.

16 oktober 14:15  Beste Blauw Gelers, In de week van de scheidsrechter doen wij ook een dringende oproep voor nieuwe scheidsrechters! Bij Blauw Geel hebben we te maken met steeds minder scheidsrechters en wordt de gemiddelde leeftijd hoger. Nu nog zien jullie vrijwel elke week een scheidsrechter op het veld staan bij jullie wedstrijden, maar dat is niet vanzelfsprekend en het komt steeds vaker voor dat we moeten vragen leiders te fluiten. Het is leuk om scheidsrechter te zijn omdat je leert om te gaan met het nemen van snelle beslissingen. Een scheidsrechter heeft ook te maken met wedstrijdspanning en het is leuk om samen met de teams een wedstrijd tot een goed en sportief einde te brengen. meer »

159x gelezen

Goede verlichting op je fiets is belangrijk!

12 oktober 10:00  Eerder deze week plaatsten wij al een bericht over dat het weer herfst is. De dagen worden korter en wanneer je gaat trainen is het vaak al donker. Na de training ga je zeker in het donker naar huis en ook kan het koud en nat zijn. Naast goed gekleed zijn op deze dagen, is ook je fietsverlichting heel erg belangrijk! Wanneer je dus met de fiets naar de training komt, is het belangrijk om te zorgen dat je goede verlichting op de fiets hebt. Andere weggebruikers moeten je goed kunnen zien, om mede te zorgen dat je weer veilig thuis kunt komen.meer »

36x gelezen

Het is weer herfst

8 oktober 16:00  De dagen worden korter en wanneer je gaat trainen is het vaak al donker. Na de training ga je zeker in het donker naar huis. Het kan dan al nat en koud zijn. Het is belangrijk om met een aantal zaken rekening mee houden.meer »

201x gelezen

Nieuwe tussenstand - 1.000 loten verkocht!

5 oktober 20:30  Na twee weken Grote Clubactie is de grens van 1.000 verkochte loten gebroken! En hier zijn de loten waarvan de verkoopboekjes nog moeten worden ingeleverd nog niet eens bij opgeteld! De leden die tot op heden de meeste loten hebben verkocht zijn Liam van de Zandschulp (JO10-3), Kars van Beek (JO8-1) en Joël Driessen (JO10-2). Het team dat tot nu toe de meeste loten heeft verkocht is de JO8-2.meer »

107x gelezen

JO8-2 speelt twee keer gelijk

5 oktober 13:15  4e wedstrijd: 25 september 2021 5e wedstrijd: 2 oktober 2021 meer »

98x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!