Home - Blauw Geel '55

Home

Home

Zaterdag 23 december - Klaverjas- en jokertoernooi

3 december 13:00  Nog meer gezelligheid in december, want op zaterdag 23 december zal bij Blauw Geel '55 het traditionele Kerstklaverjastoernooi gehouden worden. Iedereen is natuurlijk van harte welkom, dus neem bijvoorbeeld ook je partner, broer/zus, opa/oma mee. Het wordt ouderwets gezellig! Inloop is vanaf 13.00 uur en we starten om 13.30 uur. Deelname is gratis. Op veler verzoek kan er ook gejokerd worden!! Tot de 23e december!

158x gelezen

Vrijdag 29 december - Zaalvoetbaltoernooi

1 december 9:45  Vrijdag 29 december gaan we ouderwets zaalvoetballen in Sporthal de Peppel! Van de minipupillen/kampioenenbal, walking football, tot aan dames 30+ en senioren 40+. Iedereen krijgt de kans om zijn of haar kunsten te vertonen in de zaal. Zie hieronder het voorlopige programma. Je kunt meedoen door je (VOOR 9 DECEMBER) op te geven bij de leider van jouw elftal. We gaan er een fantastische dag van maken!meer »

89x gelezen

Vrijdag 12 januari - Pubquiz Blauw Geel '55

29 november 15:00  Na twee zeer succesvolle edities is het in januari tijd voor de derde pubquiz bij Blauw Geel '55! Wie lukt het om het winnende team van vorig jaar (zie foto) te verslaan? De kantine is om 19:30 geopend en om 20:00 zal de pubquiz starten, dus zorg dat je op tijd bent! meer »

101x gelezen

Gert van den Berg benoemd tot erelid

29 november 9:15  Gisteravond tijdens de Algemene Ledenvergadering is Gert van den Berg benoemd tot erelid van Blauw Geel '55. Op voordracht van het bestuur stemde de ALV hiermee in. Dit om uitdrukking te geven aan onze waardering voor de wijze waarop hij van betekenis is geweest. Gert is bijna 9 jaar vrijwilliger geweest bij de meiden en heeft later samen met Marijke Slotboom een belangrijke rol gehad bij het tot stand komen van de vrouwentak binnen onze vereniging. Vanaf 2015 vervulde hij vol enthousiasme de rol van voorzitter. Wij bedanken Gert voor alles wat hij heeft betekent voor Blauw Geel '55 en feliciteren met het Erelidmaatschap! 💙💛meer »

107x gelezen

Zaterdag 9 december - Foute Kerstparty

27 november 13:15  Haal je foute kersttrui maar uit de kast, want het is weer tijd voor een heerlijk feestje op Sportpark Peppelensteeg. Zaterdag 9 december zetten we (zo voor de winterstop) de kantine nog 1x helemaal op z'n kop met de Foute Kerstparty!🎅🤶 Vanaf 18.00 uur is het volop feest met DJ Melodiesfrommars.🎧 Kom jij ook?!meer »

66x gelezen

ALV 28 november

26 november 19:30  Het bestuur roept graag de leden bijeen op 28 november 19:30 voor de algemene leden vergadering. meer »

452x gelezen

Recordopbrengst Grote Clubactie!

24 november 11:15  De verkoopperiode van de Grote Clubactie zit erop en wat hebben de (jeugd)leden veel loten verkocht! In totaal zijn er 3.156 loten verkocht, ruim 500 meer dan vorig jaar. Dit gigantische aantal loten levert Blauw Geel ruim 7.500 euro op, geld dat we o.a. gaan besteden aan een zaalvoetbaltoernooi voor de jeugd, een spetterende zeskamp aan het einde van het seizoen en diverse jeugdtoernooien.meer »

74x gelezen

Vrijwilliger van de maand november - Rijan Boon

20 november 10:00  Na Mariët Korteweg is het tijd voor de vrijwilliger van de maand november. Een bijzondere, want hij is degene die sinds dit jaar deze rubriek 'vrijwilliger man de maand' onder zijn hoede heeft. Het was dus aan iemand anders om de vragen voor deze keer te bepalen. En dat leverde mooie antwoorden op. De vrijwilliger van de maand november is niemand minder dan: Rijan Boon!meer »

294x gelezen


Pupil van de 'week' - Levi Mulhuyzen

16 november 8:00  Op zaterdag 7 oktober boekte ons eerste elftal een klinkende 6-0 overwinning thuis tegen Kesteren. Natuurlijk was er die wedstrijd ook een pupil van de week en niet de minste! Wij stellen jullie graag voor aan: Levi Mulhuyzenmeer »

54x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!