Home

Home

Voorbereiding Blauw Geel 1 & 2

1 augustus 14:15  Volgende week zaterdag 7 augustus begint ons eerste elftal alweer aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Een week later start het tweede traditiegetrouw met de bosloop. meer »

39x gelezen

Vrijwilliger van de maand juli - Wibo Tijsseling

26 juli 13:45  De zomerstop is pas net begonnen, maar nooit eerder hebben we alweer zo uitgekeken naar het nieuwe seizoen. De laatste weken waren weer ouderwets genieten, met heerlijke voetbalpotjes en zoals het hoort gewoon weer publiek langs de lijn. Maar voetbal of niet, onze vrijwilligers staan er altijd. Dat is, ook in deze coronatijden, weer eens temeer gebleken. De vrijwilliger van de maand juli is iemand die bij het interieur hoort en deel uitmaakt van het bestuur van onze vereniging: Wibo Tijsseling.meer »

364x gelezen

Start jeugdtrainingen op 16 augustus

23 juli 9:45  Op maandag 16 augustus gaan de jeugdtrainingen weer van start! meer »

381x gelezen

Afsluiting seizoen JO14-2!

11 juli 16:45  Zaterdag 26 juni was het zover: de laatste wedstrijd van de JO14-2 van dit seizoen. De wedstrijd leverde een klinkende overwinning op met een zeer toepasselijke uitslag: 14-2! Hiermee werd ook gelijk de fictieve regiocup binnengesleept. Het was niet alleen de laatste wedstrijd van het seizoen maar ook de afscheidswedstrijd van onze zeer gewaardeerde aanvoerder en centrale verdediger Khang. Hij is voor het nieuwe seizoen geselecteerd voor de JO15-1, een hele mooie prestatie. Khang heeft in het team ontelbare tegendoelpunten voorkomen, maar zelf heeft hij niet veel doelpunten kunnen maken, wat natuurlijk logisch is als verdediger. meer »

128x gelezen

Vrijwilliger van de maand juni - Anjo van den Akker

28 juni 21:00  De laatste zaterdag van deze maand juni was een hele mooie. Een dag waarop er eindelijk weer publiek welkom was op het sportpark. Een geweldig gevoel om iedereen weer te mogen ontvangen. Helaas wel pas aan het einde van een bizar seizoen, maar wel een moment om te koesteren en alweer vooruit te kijken naar het nieuwe seizoen. Wel gaan we natuurlijk gewoon door met ons item vrijwilliger van de maand en deze keer is het de beurt aan: Anjo van den Akkermeer »

277x gelezen

Geslaagd teamuitje JO12-1

27 juni 15:45  Na eindelijk weer een wedstrijd te hebben gespeeld, werd JO12-1 op zaterdag 12 juni alweer vrij gepland voor de regiocup. Om toch een beetje ritme te behouden en nog wat te werken aan de nauwkeurigheid, besloot de technische leiding om de vrije zaterdag te gebruiken voor een partijtje voetgolf. Nadat eerst uitgebreid de beschikbare ballen werden getest en er een evenwichtige teamindeling was gemaakt, verdeelden de verschillende groepjes zich over de holes, waar trainer Etienne ten Böhmer het goede voorbeeld gaf door al bij zijn eerste hole een “hole in one” te maken. Een prestatie die keeper Laurens van Houwelingen later feilloos kopieerde.meer »

129x gelezen

Colors@Home Theja nieuwe kledingsponsor JO11-4

26 juni 12:45  Onze toppers van de JO11-4 spelen vanaf deze maand in een gloednieuw tenue. Colors@Home Theja uit Veenendaal is de nieuwe, trotse kledingsponsor van het elftal. Zoals jullie kunnen zien is het hele team mega enthousiast om vanaf nu aan te treden in dit spiksplinternieuwe outfit. meer »

159x gelezen

Vanaf zaterdag publiek weer toegestaan

23 juni 18:15  Na de aangekondigde versoepelingen is vanaf aanstaande zaterdag 26 juni publiek eindelijk weer welkom op ons sportpark. We kijken er naar uit jullie weer te mogen ontvangen. Uiteraard wel op anderhalve meter afstand. meer »

81x gelezen

Hoge temperaturen tijdens trainingen en wedstrijden

16 juni 11:00  Het is warm! De temperaturen stijgen deze week naar boven de 30 graden. Voor de zonliefhebbers heerlijk natuurlijk, maar het is belangrijk om goed voorbereid te zijn voor trainingen en wedstrijden. Deze gaan door, maar we stemmen dit graag met spelers, trainers en ouders goed met elkaar af.meer »

94x gelezen

Teamindelingen jeugd

13 juni 9:30  Het seizoen 2020/2021 zit er bijna op. Na de zomerstop hebben we max. 3 a 4 wedstrijden gespeeld, toen COVID wederom de boel kwam verzieken. Een tijd van trainen en onderlinge wedstrijden viel ons ten deel en daarmee konden we het doen. Gelukkig kunnen wij als vereniging buigen op een geweldig jeugdtrainerskorps die alles in het werk hebben gesteld om onze jeugdleden fijn aan het voetballen te houden. In deze tijd zijn we echt gaan verenigen met elkaar. Niet alleen jeugdspelers, maar ook alle jeugdtrainers, fantastisch! Compliment naar jullie allemaal, grandioos!! meer »

1217x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!