Blauw Geel '55 2 verliest uit bij Sparta Nijkerk met 4-1

Scheidsrechter

Heijmeriks, E.

Accommodatie

Onbekend

Na een verdienstelijk gelijkspel tegen Bennekom gingen het tweede met een goed gevoel richting Nijkerk.

Blauw Geel '55 begon goed......... al na 5 minuten werd een grote kans wonderbaarlijk gered door de keeper van Sparta Nijkerk. Hierna had de tegenpartij het betere van het spel. Ze speelde agressiever en lieten da bal goed rond gaan. Toch leverde dit geen echte kansen voor hun op.

Na 25 minuten kreeg Sparta Nijkerk een vrije bal......... vanaf ca. 25 meter afstand werd de bal langs de muur gekruld, door de stuit kreeg de bal extra snelheid op het kunstgras........onze keeper van vandaag Aris (die normaal speler in het 5e is) was, mede door het natte veld, kansloos. Net voor rust wisten ze ook nog de 2-0 te scoren.

In de rust werd het elftal op een paar plaatsen gewijzigd. Het doel hiervan was om meer power op het middenveld te krijgen. Wederom begonnen we goed, toch maakte Sparta Nijkerk met een afstandschot de 3-0. Kort daarna verloor Bilal zijn beheersing, wat hem een rode kaart opleverde. Het blijft altijd vreemd maar met 10 man leek het erop dat een ieder wakker werd, iedereen deed er een "tandje" bij en zowaar........ de tegenstander werd zelfs enigszins onder druk gezet. Helaas ontbrak ons het geluk om de 3-1 te maken, Sparta Nijkerk counterde zelfs naar de 4-0. Gelukkig wist Samir, na goed doorzetten van Tom en Jesse de eer te redden............... uitslag dus 4-1.

Op naar volgende week, thuis DZC '68. Dat moet de eerste 3 punter worden!

Conclusie:
Na een goede eerste wedstrijd, een teleurstellend resultaat tegen een goede tegenstander.

Toch had het team er meer uit kunnen halen. Laten we de goede fases in de wedstrijd onthouden en meenemen naar de volgende wedstrijd.

Een belangrijk punt!! Coachen naar elkaar MOET echt beter!!

Aris.......... bedankt dat jij ons (ondanks dat je al tijden niet had gekeept) wel wilde helpen anders........... hadden wij (Blauw Geel 2) zonder keeper gestaan.