Vrienden van Blauw Geel '55

Vrienden van Blauw Geel '55

Wie zijn de Vrienden van Blauw Geel
De Vrienden van Blauw Geel ’55
zetten zich clubbreed in en stimuleren activiteiten en investeringen binnen onze vereniging. U kunt denken aan sponsoring van de jaarlijkse BG Tienkamp, Pubquiz en voetbalkamp. Ook bij grotere clubinvesteringen als de vernieuwde kantine en een scorebord kunnen de vrienden financieel ondersteunen.

Sinds het seizoen 18/19 heeft elk team binnen Blauw Geel een bedrag vanuit de Vrienden ter beschikking om een teamuitje te organiseren. Hier zijn door diverse teams enorm leuke initiatieven uit ontplooit.

Contactpersonen
De contactpersonen voor de Vrienden van Blauw Geel ’55 zijn Emiel Waaijenberg en Dick Hoefakker. Een 3e persoon is erg welkom!

Lid worden?
Wilt u ook lid worden van de Vrienden van Blauw Geel ’55 en uw vereniging op een leuke manier steunen, of heeft u vragen over de vrienden? Stuur dan een e-mail naar vrienden@blauwgeel55.nl.

Het lidmaatschap kost € 50,- per jaar (5 incasso’s van €10,-) en daarnaast is er nog de mogelijkheid om Premium lid te worden. De kosten hiervan bedragen € 100,- (5 incasso’s van € 20,-). Als Premium lid draagt u, uw club een nog warmer hart toe!

 

3045973-BM-VV_Blauw_Geel-sponsorbord_VV_Blauw_Geel-v1-PRINT.jpg

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!