Opzeggen - Blauw Geel '55

Opzeggen

Opzeggen

Ieder jaar zijn er leden die hun lidmaatschap wensen te beëindigen. We hopen dat deze leden met plezier zullen terugkijken op de tijd die ze bij Blauw Geel '55 hebben doorgebracht. Beëindiging van het lidmaatschap is volgens ons Algemeen Reglement uitsluitend schriftelijk mogelijk. De opzegging zal, schriftelijk of per email, worden bevestigd.

Opzeggen bij trainer of leider is dus niet voldoende!

Senioren die stoppen met voetballen wijzen wij graag op de mogelijkheid om hun lidmaatschap voort te zetten als donateur of niet spelend lid. Tegen een gereduceerd tarief blijf je lid van Blauw Geel '55. Op deze manier blijf je betrokken bij de vereniging, hou je gratis toegang tot de wedstrijden van ons eerste elftal en ben je welkom bij de verschillende activiteiten die ieder jaar weer worden georganiseerd. Overigens is het natuurlijk nog leuker om als vrijwilliger bij onze vereniging betrokken te blijven. Er is altijd genoeg te doen op uiteenlopende gebieden.

Wanneer  je bij een andere vereniging gaat voetballen moet je ook overschrijving aanvragen. Klik op de volgende link voor informatie: Overschrijven.

Klik op onderstaande link om het formulier beëindiging of wijziging lidmaatschap te downloaden en stuur het ingevulde en ondertekende formulier naar:

v.v. Blauw Geel '55
Postbus 2014
6710 CA EDE

Uiteraard kan het formulier ook worden afgegeven in het wedstrijdsecretariaat.

Link naar het formulier:
Beëindiging of wijziging lidmaatschap

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!