Facebook Toestaan Niet toestaan

JO8-2 verliest, maar speelt mooie wedstrijd in Ugchelen

30 maart 2022 21:15

Op zaterdag 26 maart werden we om kwart voor 9 verwacht in Ugchelen, om te voetballen tegen Albatros. Mooie naam voor een club, maar er was geen vogel op het veld te bekennen πŸ˜‰ Wel stonden er 6 rare albatrossen-vogels op het veld!

JO8-2 ging lekker van start; binnen een paar minuten stonden ze met 2 – 0 voor. Het lukte niet om die voorsprong vast te houden, Albatros scoorde ook en daarna ging het gelijk op. Het was een mooie wedstrijd, met veel kansen over en weer.

Bij een stand van 6 – 6 hield Nigel nog een bal tegen. Een mooie redding! Maar Albatros ging er toch nog met de winst vandoor, ze maakten er nog eentje en zo werd het 7 - 6.